• Home
  • Nieuws
  • Machinefabriek Jan Heij gaat ook lasersnijden!

Machinefabriek Jan Heij gaat ook lasersnijden!

Machinefabriek Jan Heij Bystronic Bystar Weber Laserservice

De mannen van Machinefabriek Jan Heij in Wekerom zijn onlangs voor het eerst zelf gaan lasersnijden met de door hun aangekochte Bystronic Bystar 4020 voorzien van een 3.000W CO2 laserbron.

Sinds de oprichting in 1970 fabriceert, ontwikkelt en levert Jan Heij Machinefabriek vanuit Wekerom onderdelen en machines voor diverse veevoederfabrieken. Door zowel de verkoop van nieuwe als gebruikte machines durven ze bij Jan Heij ook wel de stap aan om een gereviseerde Bystronic laser bij Weber laserservice aan te schaffen.

Snij ervaring op het gebied van plasma was al aanwezig maar om de kwaliteit en snelheid naar een hoger niveau te trekken is er bewust gekozen voor een 3.000W laser met een 4000mm bij 2000mm snijbed. Als automatisering is er een Byloader zwenkarm bij geïnstalleerd voor het beladen van de machine.

Kort nadat er een nieuwe Safan Darley kantbank was geleverd konden de monteurs van Weber Laserservice starten met de installatie en aansluitend de scholing. Mooi om te zien dat het productieproces door de aangepaste indeling van de werkplaats en deze 2 machines een flinke boost heeft gekregen. 

Nogmaals danken wij Machinefabriek Jan Heij voor het vertrouwen en zijn we erg blij met jullie als nieuwe klant bij Weber Laserservice!

Afdrukken E-mail