• Home
  • Nieuws
  • Govatech aan de slag met de Bystronic ByStar 3015 4.000W!

Govatech aan de slag met de Bystronic ByStar 3015 4.000W!

Govatech Bystronic ByStar

In samenwerking met Weber Laserservice heeft Govatech gekozen om de kwaliteit voor de vestiging in Bosnië naar een hoger niveau te brengen door de aanschaf van een jong gebruikte lasersnijmachine.

Na de installatie periode en de aansluitende machine scholing is Govatech begin maart gestart met het lasersnijden op hun nieuwe aanwinst de Bystronic ByStar 3015. Deze jong gebruikte lasersnijmachine is voorzien van een 4.000W CO-2 laserbron en biedt tevens de mogelijkheid om buizen te snijden aangezien de lasersnijmachine uitgerust is met een draai-as.

In de nieuwe productiehal heeft de lasersnijmachine een mooi plekje gekregen voor het snijden van materiaal t.b.v. luchtbehandelingskanalen welke aan alle kwaliteitsnormen moet voldoen. Het doel van Govatech is om een stevige plaats in te nemen in de processen die nodig zijn om samen met de klant een project te realiseren en tot een goed eind te brengen. Door de strakke samenwerking tussen de 2 vestigingen kan Govatech snel schakelen op de wensen en behoeften van de klant.

Weber Laserservice bedankt Govatech voor de fijne samenwerking en goede zorgen in Bosnië.

Wij wensen Govatech veel succes en snijplezier toe met deze jong gebruikte Bystronic ByStar 3015.

Afdrukken E-mail