• Home
  • Nieuws
  • Holland Metaal breidt zijn machinepark uit met een Bystronic BySpeed Pro incl. automatisering!

Holland Metaal breidt zijn machinepark uit met een Bystronic BySpeed Pro incl. automatisering!

Weber Laserservice ByTrans

Holland Metaal breidt zijn machinepark uit met een Bystronic BySpeed Pro incl. automatisering!

Holland Metaal gevestigd te IJsselmuiden heeft zijn machinepark onlangs uitgebreid met een Bystronic Byspeed Pro 3015 voorzien van een 6.000W CO2 laserbron waaraan een Bytrans Extended gekoppeld is.

Naast deze lasersnijmachine heeft Holland Metaal ook al enige jaren een Bystronic BySpeed met ByTrans Cross staan en 2 kantbanken van Bystronic. Met dit complete machinepark staat eigenaar Wim Holtland en zijn team garant voor een betrouwbare partner en toeleverancier voor zijn klanten. 

Het stelt ze in staat om veel producten compleet in eigen huis te kunnen produceren. Hierdoor kan Holland Metaal snel op de wensen van de klant inspelen. Of het nu om dik of dun snijwerk gaat, frezen, kotteren of kanten, het ligt allemaal binnen hun bereik. 

Na de scholing zijn de mannen direct aan de slag gegaan met het snijden om al het werk voor hun klanten nog sneller en efficiënter te verwerken. 

Wij danken Wim Holtland en zijn team voor het vertrouwen in Weber Laserservice en we wensen jullie veel snijplezier toe op de Bystronic BySpeed Pro!

Afdrukken E-mail