• Home
  • Nieuws
  • HEGO Stainless Steel & Aluminium gaat voor de grote combinatie!

HEGO Stainless Steel & Aluminium gaat voor de grote combinatie!

Weber Laserservice & HEGO

HEGO Stainless Steel & Aluminium gevestigd in Almere heeft samen met Weber Laserservice gekozen om direct groot uit te pakken door de Bystronic BySpeed 3015 in combinatie met de Bytrans Cross aan te kopen.

De lasersnijmachine is voorzien van een 4.400W CO-2 laserbron waardoor HEGO al hun materialen op hoge kwaliteit kan bewerken. Door de combinatie te maken met de Bytrans Cross die voorzien is van 3 tafels is het automatiseringssysteem naar een hoger niveau gebracht om zo het maximale uit het productieproces te halen.

HEGO is al sinds 1977 actief als internationale RVS groothandel met een breed assortiment direct uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat uit o.a. rvs platen, rvs coils en rvs buizen in diverse afmetingen en legeringen. HEGO zijn jarenlange kennis delen ze graag met hun klanten door een advies op maat te geven.

De service monteurs van Weber Laserservice starten eind april met de installatie van de lasersnijmachine waardoor HEGO half mei kan beginnen met de productie op hun nieuwe aanwinst. Uiteraard wordt de machine en software scholing aansluitend op de installatie verzorgt door de service monteurs van Weber Laserservice.

Wij danken HEGO Stainless Steel & Aluminium voor het vertrouwen in ons en en wensen ze veel snijplezier toe op hun nieuwe machine aanwinst!

Afdrukken E-mail