• Home
  • Nieuws
  • Luxforge zet met de Bystronic Bystar 4020 eerste stap in de wereld van het lasersnijden!

Luxforge zet met de Bystronic Bystar 4020 eerste stap in de wereld van het lasersnijden!

Weber Laserservice

Met trots kunnen wij u melden dat Luxforge Metal Conception uit Troisvierges in Luxemburg heeft gekozen om hun eerste lasersnijmachine aan te schaffen bij Weber Laserservice.

In samenwerking met Weber Laserservice is er bewust gekozen voor de Bystronic Bystar 4020 voorzien van een 4.000W CO2 laserbron. De combinatie van het grotere snijbereik en de krachtige laserbron zorgen er samen voor dat Luxforge de kwaliteit kan waarborgen welke zij nastreven bij het snijden van hun producten.

Luxforge is één van de toonaangevende leveranciers van individuele metaalconstructies in heel Luxemburg en de omliggende gebieden. Voor het particuliere, commerciële of industriële domein maken zij trappen, balustrades, poorten, balkons en andere op maat gemaakte metalen constructies. Daarbij ondersteunen zij elk project afzonderlijk vanaf het ontwerp tot de productie in de werkplaatsen tot de uiteindelijke montage ter plaatse.

Na de installatie en de scholing door Weber Laserservice in maart is Luxforge direct gestart met het volle productie schema dat al klaar lag. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Luxforge de komende jaren veel plezier gaat beleven aan deze lasersnijmachine.

Weber Laserservice wenst Luxforge alle goeds toe met deze top machine en kijkt uit naar een prettige samenwerking in de toekomst!

Afdrukken E-mail