• Home
  • Nieuws
  • Weber Laserservice knalt het nieuwe jaar in!

Weber Laserservice knalt het nieuwe jaar in!

Weber Laserservice

Als officieel gecertificeerd service partner van Bystronic en specialist op het gebied van BLM Adige start Weber Laserservice 2019 met de focus op de voordelen van een gereviseerde ‘jong’ gebruikte lasersnijmachine voor de klant.

Want dat een gereviseerde ‘jong’ gebruikte lasersnijmachine voordelen biedt, is de afgelopen jaren wel bewezen. Weber Laserservice weet uit ervaring dat klanten veelal een kwalitatief hoogwaardige lasersnijmachine nodig hebben, maar vaak slechts een beperkt budget hiervoor beschikbaar hebben. De laserspecialist uit Heteren biedt daarvoor een gepaste oplossing: een gereviseerde lasersnijmachine met de zekerheid van een professionele revisie uitgevoerd in eigen beheer en jarenlange ervaring op het gebied van het reviseren van gebruikte lasersnijmachines.

De investeringskosten voor een gebruikte machine zijn beduidend lager dan voor een nieuwe, hetgeen natuurlijk doorwerkt in het uurtarief. Wie in eigen huis kan snijden, is flexibeler en kan sneller inspelen op de wensen van zijn klanten, met korte levertijden. Daarbij zijn de gereviseerde ‘jong’ gebruikte lasersnijmachines veelal uit voorraad leverbaar waardoor er snel geschakeld kan worden richting de klant. De koper van zo’n machine wordt in het gehele traject bijgestaan door de service afdeling om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Weber Laserservice biedt dan ook altijd een volledig pakket aan bij de verkoop waaronder de volledige service, garantie, operator training, hotline support en indien nodig de software inclusief software training.

Jonge Bystronic lasersnijmachines
Om 2019 knallend te beginnen heeft Weber Laserservice twee jonge Bystronic lasersnijmachines gereed staan die voorzien zijn van alle opties, waaronder een automatische nozzlewisselaar, een lenscassettewisselaar. Op één van de machines zit zelfs een rotatie-as. Beide lasersnijmachines zijn van het bouwjaar 2013. Ze hebben een snijbereik van 3.000 x 1.500 mm en zijn voorzien van een 4.400W laserbron. Dankzij de vele geautomatiseerde processen binnen de machine, kan de ByAutonom zelfstandig produceren, waardoor de bediener tijd bespaart en zich kan concentreren op de planning en controletaken. Weber Laserservice geeft een nieuwjaarskorting van 10% op deze lasersnijmachines (aanbieding geldig tot 28 februari 2019).

Afdrukken E-mail